Alternatieve geneeswijze in Groningen: magnetiseren

Alternatieve geneeswijzen in Groningen hebben de laatste jaren steeds meer aandacht gekregen. Vooral omdat er veel successen geboekt worden door alternatieve behandelmethoden te gebruiken bij mensen die langdurige problemen of ongemakken ervaren en op dit moment vooral de symptomen bestrijden. Alternatieve geneeswijze in Groningen zoals magnetiseren pakt de symptomen niet aan. Er wordt juist gezocht naar de oorzaak van het probleem, zodat de klachten grondig bestreden kunnen worden. Door lichaam en geest als één groot geheel te zien, is het mogelijk om met minder behandelingen een veel groter resultaat te boeken.

Waarom kiezen voor alternatieve geneeswijze in Groningen?

Kiezen voor alternatieve geneeswijze in Groningen is kiezen voor duizenden jaren ervaring met behandelmethodes. Magnetiseren wordt bijvoorbeeld al duizenden jaren gebruikt met grote en uiteenlopende successen. De holistische benadering zorgt voor een omvangrijke aanpak, waarbij lichamelijke en geestelijke klachten bij de wortel aangepakt worden. Dát is hoe het werkt en hoe resultaten neergezet worden.

Magnetiseren is een alternatieve geneeswijze in Groningen. Hierbij wordt vooral gekeken naar de energie. Wanneer er energieblokkades in het lichaam aanwezig zijn, dan zorgt dit ervoor dat de energie nooit optimaal ingezet kan worden. Ook wanneer er te weinig of te veel energie is, ontstaan er lichamelijke en geestelijke klachten, omdat het lichaam niet optimaal kan werken.

Bij het magnetiseren worden de blokkades weggewerkt en komt de energie weer op het juiste peil. Op die manier kan het lichaam weer aan het werk met het aanpakken van nieuwe blokkades, zoals het lichaam altijd probeert: het geneest zichzelf. Door te kiezen voor de alternatieve geneeswijze in Groningen bestrijd je dus niet alleen de klachten, je zorgt er ook voor dat nieuwe problemen veel minder kans krijgen.

Wat gebeurt erbij magnetiseren?

Bij magnetiseren houdt de cliënt de kleren aan. De magnetiseur gaat door middel van handoplegging en strijkende bewegingen aan het werk met de energie in het lichaam, waardoor de balans hersteld wordt en de energie vrij kan stromen. Dit zorgt ervoor dat mentale en lichamelijke klachten afgezwakt worden en uiteindelijk verdwijnen.

We raden aan om minstens voor drie behandelingen te kiezen. Op die manier kunnen de problemen namelijk echt grondig aangepakt worden en kan een goed resultaat neergezet worden. Bij grondigere of chronische problemen zijn vaak meer behandelingen nodig, maar daar gaan we samen mee aan de slag op het moment dat we een behandelplan opstellen.

Een afspraak maken

Wil je meer weten over de mogelijkheden of wil je een afspraak maken om direct te kijken wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact met me op. Je bereikt me gemakkelijk telefonisch op 050 21 15 202 of per mail op ton@praktijkanastasis.nl

Liever bij mij in de praktijk een afspraak maken? Mijn praktijk bevindt zich in Ten Boer, Stadsweg 80.

Gerelateerd: Magnetiseur Groningen, Assen, Borger, Drenthe, Delfzijl, Meppel, Vlaardingen, Alternatieve geneeswijze Groningen, Alternatieve geneeswijze Drachten