Magnetiseur Drenthe

Als magnetiseur in Drenthe behandel ik dagelijks mensen die lichamelijke of mentale problemen hebben. Rugpijn of menstruatieklachten, slapeloosheid en rusteloosheid, maar ook problemen met overmatige stress. Vaak heeft het te maken met verstoorde energiebalansen. Een vervelend probleem, want deze verstoringen zorgen vaak voor opstapelende problemen op lichamelijk en geestelijk vlak. Daarom ga ik als magnetiseur in Drenthe eerst op zoek naar de blokkade of verstoring, om zo de problemen bij de bron aan te pakken. Daar profiteren mijn cliƫnten van. Dankzij de holistische aanpak kunnen uiteenlopende problemen tegelijkertijd aangepakt worden.

Wat kun je verwachten van de magnetiseur in Drenthe?

Als magnetiseur in Drenthe ga ik aan het werk met de energiebalans en de energiestromen in jouw lichaam. Alleen wanneer de energie goed is en goed door kan stromen, zit je lichamelijk optimaal in je vel en kun je op het hoogste niveau presteren. Om de energie weer goed te krijgen, gebruik ik handoplegging en strijkende bewegingen. Tijdens de behandeling van de magnetiseur in Drenthe kun je gewoon je kleding aanhouden.

Mentale en fysieke problemen worden bij de wortel aangepakt. Wanneer de energie optimaal door kan stromen, kan het lichaam ook zelf weer aan het werk met het herstellend vermogen. Dit zorgt ervoor dat het risico op nieuwe klachten de komende tijd ook direct kleiner is, omdat jouw lichaam zelf verstoringen zal verhelpen voordat er problemen ontstaan.

Hoeveel behandelingen zijn nodig bij de magnetiseur in Drenthe?

Standaard wordt aangeraden om gebruik te maken van minimaal drie behandelingen, maar dit is wel afhankelijk van de klachten en de mate waarin je deze klachten hebt. Zijn de problemen wat ernstiger of zijn er chronische klachten waar je verlichting voor zoekt? Dan stellen we samen een plan op maat op. Tijdens het behandeltraject monitoren we het effect en sturen we eventueel samen bij, zodat de behandelingen van de magnetiseur in Drenthe ook voor jou het optimale effect kunnen verzorgen.

De behandelingen worden gewoon bij jou thuis verricht. Is dat niet mogelijk, om welke reden dan ook? Dan kan ik je ook op afstand behandelen. Daarvoor heb ik een recente pasfoto nodig en hebben we regelmatig telefonisch contact. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met me op.

Direct een afspraak maken?

Ben je benieuwd wat ik als magnetiseur in Drenthe voor jou kan betekenen en of je terecht kunt met de klachten die jij hebt? Neem dan contact met me op. Je bereikt me gemakkelijk telefonisch op 050 21 15 202 of per mail op ton@praktijkanastasis.nl.

Liever bij mij in de praktijk een afspraak maken? Mijn praktijk bevindt zich in Ten Boer, Stadsweg 80.

Gerelateerd: Magnetiseur Groningen, Assen, Borger, Drenthe, Delfzijl, Meppel, Vlaardingen, Alternatieve geneeswijze Groningen, Alternatieve geneeswijze Drachten