Magnetiseur Assen

Veel van onze dagelijkse klachten en ongemakken komen voort uit een verstoring van de energiebalans. Als magnetiseur in Assen zie ik elke dag energieblokkades, mensen met te weinig energie of juist te veel energie, waardoor lichamelijke en geestelijke klachten en problemen ontstaan. Magnetiseren is de manier om de energiebalans weer op orde te krijgen en het herstellend vermogen van het lichaam te bevorderen, zodat het risico op nieuwe blokkades aanzienlijk verkleind wordt. Magnetiseren in Assen gebeurt gewoon bij jou thuis – of op afstand wanneer dit beter uitkomt in jouw situatie.

Wat kun je van de magnetiseur in Assen verwachten?

Als magnetiseur in Assen bekijk ik het menselijk lichaam op een holistische wijze. Kort gezegd betekent dit dat lichaam en geest één groot geheel zijn, waarbij alles verbonden is. Wanneer je ergens een blokkade hebt, dan kan dit daardoor zorgen voor uiteenlopende klachten. Het vinden van de blokkade is daarom van groot belang, omdat het aanpakken van de oorzaak een stuk praktischer is dan alleen de symptomen te bestrijden.

Je kunt met uiteenlopende klachten bij mij terecht. Menstruatieklachten bijvoorbeeld, maar ook slapeloosheid, stress of lichamelijke klachten. Tijdens de behandelingen kun je je kleding gewoon aanhouden. Tijdens de behandeling zorg ik ervoor dat de energiebalans hersteld wordt door middel van handoplegging en strijkende bewegingen over het lichaam.

Bij jou thuis of op afstand

Als magnetiseur in Assen kom ik gewoon bij jou thuis om de behandeling te verrichten. Is dat niet mogelijk – om welke reden dan ook – dan is magnetiseren op afstand ook een oplossing. Daarvoor heb ik een recente pasfoto nodig en hebben we op verschillende momenten telefonisch contact, zodat ik een goed beeld van je heb en de behandeling kan optimaliseren. Wil je meer weten over magnetiseren op afstand door de magnetiseur in Assen, neem dan vooral contact met me op zodat we de mogelijkheden door kunnen nemen.

Hoeveel behandelingen zijn nodig bij de magnetiseur in Assen?

Doorgaans raad ik minimaal drie behandelingen aan, maar dit is wel afhankelijk van de klachten die je hebt. Bij ernstige of chronische klachten stel ik samen met jou een plan op maat op. Tijdens het traject monitoren we het effect en bekijken we hoe we het optimale uit het magnetiseren in Assen kunnen halen voor jou.

Wil je meer weten of direct een afspraak maken? Neem dan contact met mij op. Je bereikt me gemakkelijk telefonisch op 050 21 15 202 of per mail op ton@praktijkanastasis.nl  Ben je verhinderd? Wanneer je de afspraak minstens 24 uur in het voren afzegt, wordt er niets in rekening gebracht.

Liever bij mij in de praktijk een afspraak maken? Mijn praktijk bevindt zich in Ten Boer, Stadsweg 80.

Gerelateerd: Magnetiseur Groningen, Assen, Borger, Drenthe, Delfzijl, Meppel, Vlaardingen, Alternatieve geneeswijze Groningen, Alternatieve geneeswijze Drachten