Magnetiseur Borger

De magnetiseur in Borger gaat aan de slag met de oorzaak van jouw problemen. Heb je lichamelijke of mentale klachten en komen die met regelmaat terug? Stop dan met het bestrijden van de symptomen. Als magnetiseur in Borger kan ik de oorzaak van de problemen vinden en deze oplossen, zodat de problemen echt verdwijnen en niet alleen onderdrukt worden. Veel klachten hebben te maken met een verstoorde energiebalans. Dat kan een blokkade zijn, maar ook tekorten of overschotten aan energie kunnen zorgen voor klachten bij de mens. Magnetiseren werkt op de basis van de holistische visie op het menselijk lichaam, waarbij lichaam en geest één groot geheel zijn. Het draait allemaal om de energie die we in ons hebben en die verstoord kan raken.

Wat kun je verwachten van de magnetiseur in Borger?

Als magnetiseur in Borger werk ik met handoplegging en strijkende bewegingen langs het lichaam. Op die manier kan ik de energie sturen, blokkades wegwerken en problemen lokaliseren en opheffen. Tijdens de behandelingen kun je je kleding gewoon aanhouden.

Omdat energie bepalend is voor jou als mens, kan ik als magnetiseur in Borger de meest uiteenlopende klachten oplossen. Afhankelijk van welke klachten je hebt bepalen we met hoeveel behandelingen we starten. Op die manier wordt het effect van de behandelingen namelijk geoptimaliseerd. Je kunt met verschillende lichamelijke en mentale klachten bij me terecht. Weet je niet zeker of je met jouw probleem bij een magnetiseur terecht kunt? Neem dan contact met me op zodat ik direct kan vertellen of ik je kan helpen op niet.

Waar vinden de behandelingen plaats?

Alle behandelingen vinden gewoon plaats bij jou thuis. Je hoeft dus niet een heel eind te rijden om naar een praktijk te gaan. Aangezien veel mensen speciale ervaringen hebben tijdens en vlak na de behandeling, is het ook wel net zo prettig om gewoon thuis te zijn. Is thuis behandelen geen optie? Dan kan ik je ook magnetiseren op afstand. Neem contact met me op om de mogelijkheden door te spreken.

Wil je direct weten wat ik als magnetiseur in Borger voor je kan betekenen of wil je vandaag alvast een afspraak inboeken, zodat jouw lichamelijke en/of mentale problemen nou eindelijk eens bij de bron aangepakt worden? Neem dan contact met me op om te kijken wat het beste bij jou past. Je bereikt me gemakkelijk telefonisch op 050 21 15 202 of per mail op ton@praktijkanastasis.nl.

Liever bij mij in de praktijk een afspraak maken? Mijn praktijk bevindt zich in Ten Boer, Stadsweg 80.

Gerelateerd: Magnetiseur Groningen, Assen, Borger, Drenthe, Delfzijl, Meppel, Vlaardingen, Alternatieve geneeswijze Groningen, Alternatieve geneeswijze Drachten