Magnetiseur Groningen

De magnetiseur in Groningen is de persoon waar je terecht kunt met uiteenlopende geestelijke en lichamelijke klachten. Magnetiseren is gebaseerd op de holistische visie dat lichaam en geest één groot geheel vormen. Binnen dit geheel speelt energie een grote rol. Wanneer je last hebt van blokkades, te weinig of juist te veel energie hebt, dan veroorzaakt dit verschillende klachten. Als magnetiseur in Groningen werk ik de blokkades bij je weg en zorg ik ervoor dat de energie weer optimaal aanwezig is.

Wat kan ik als magnetiseur voor je betekenen?

Je kunt met verschillende klachten bij de magnetiseur in Groningen terecht. Van slaapproblemen tot menstruatieklachten, van rugpijn tot rusteloosheid. Wanneer je energiebalans verstoord is, merk je dat aan vervelende klachten die echt niet vanzelf weggaan. Magnetiseren wordt al duizenden jaren gedaan, met sterke resultaten bij de cliënten die de behandelingen ondergaan zijn.

Voor het gewenste effect raden wij minimaal drie behandelingen aan. Als magnetiseur in Groningen weet ik dat dit het beste resultaat biedt voor de meeste mensen. Is er sprake van chronische klachten of een ernstige verstoring? Dan zet ik graag samen met je een behandelplan op, waarbij we tussentijds monitoren wat het effect is en of het verstandig is om de behandelingen voort te zetten. Op die manier krijg je altijd de beste resultaten.

Waar word je behandeld?

De behandelingen van de magnetiseur in Groningen vinden bij jou thuis plaats. Je kunt je kleren gewoon aanhouden. Is het niet mogelijk om de behandeling bij je thuis te verrichten? Het kan bij de magnetiseur in Groningen ook telefonisch worden gedaan op een speciaal tijdstip dat is gereserveerd en overeengekomen tussen jou en de magnetiseur. Daarvoor heb ik een recente pasfoto nodig en hebben we telefonisch contact. Voor meer info over een telefonisch behandeling, klik dan hier.

Afspraak maken om je te laten magnetiseren in Groningen?

Ben je de klachten nu helemaal zat of wil je gewoon binnenkort weer helemaal lekker in je vel zitten, met de juiste energie om te doen wat je wilt? Maak dan een afspraak via telefoon of mail naar ton@praktijkanastasis.nl zodat we direct kunnen kijken wanneer we kunnen beginnen. Ben je verhinderd en heb je een afspraak staan? Afspraken die 24 uur voor de behandeling afgezegd zijn, worden niet in rekening gebracht. Als magnetiseur in Groningen behandel ik je graag vanaf afstand of gewoon bij jou thuis; afhankelijk van wat het beste bij jouw situatie past.

Gerelateerd: Magnetiseur Groningen, Assen, Borger, Drenthe, Delfzijl, Meppel, Vlaardingen, Alternatieve geneeswijze Groningen, Alternatieve geneeswijze Drachten