Magnetiseur in Delfzijl: behandeling van uiteenlopende klachten

Heb je al langere tijd last van lichamelijke klachten? Ben je mentaal niet in een optimale situatie en merk je dat elke dag weer? Veel mensen blijven te lang doorlopen met problemen, waardoor er steeds meer klachten bijkomen. Het bestrijden van de symptomen is ook een veelvoorkomende fout. Wanneer je van lichamelijke en mentale klachten af wilt komen, dan is het verstandiger om de oorzaak van de problemen op te zoeken. Vaak heeft dit te maken met energieblokkades, overschotten of tekorten. Als magnetiseur in Delfzijl verhelp ik de blokkades en zorg ik ervoor dat jouw lichaam weer optimaal gebruik kan maken van de juiste energie.

Hoe gaat de magnetiseur in Delfzijl te werk?

Als magnetiseur in Delfzijl werk ik met handoplegging en strijkende bewegingen om zo aan het werk te gaan met jouw energie. Ik ga uit van de holistische kijk op de mens. Concreet betekent dit dat lichaam en geest samen één geheel zijn en dat een kleine blokkade grote gevolgen kan hebben op het gebied van lichamelijke en geestelijke klachten. Door heel lichaam en geest als één geheel te zien, kunnen uiteenlopende problemen tegelijkertijd behandeld worden, omdat zij vaak dezelfde oorzaak hebben.

Het wordt je aangeraden om in ieder geval op 3 behandelingen te rekenen. Bestaan de klachten langdurig of zijn ze chronisch van aard? Dan zijn er meer behandelingen nodig. Na 3 behandelingen gaan we samen kijken of deze manier van behandelen toepasselijk is, en of de voortzetting van de behandeling wenselijk is.

Waar worden de behandelingen verricht?

De behandelingen kunnen bij jou thuis worden verricht. Gewoon in je eigen omgeving dus, zonder dat je eerst een hele reis af moet leggen. Is dat niet mogelijk, dan kan ik je ook magnetiseren op afstand via Whatsapp of per Telefoon. Daarvoor heb ik wel een recente foto nodig.

Wil je meer weten over de mogelijkheden in jouw situatie? Of wil je direct een afspraak maken om een einde te maken aan jouw lichamelijke en geestelijke klachten? Neem dan contact met mij op.

Gerelateerd: Magnetiseur Groningen, Assen, Borger, Drenthe, Delfzijl, Meppel, Alternatieve geneeswijze Groningen, Alternatieve geneeswijze Drachten